Klantbeoordelingen & reacties

Er is een fout opgetreden! Corrigeer de gemarkeerde velden. Het bericht is succesvol verzonden. Verzenden...

Benieuwd naar de reacties van onze tevreden klanten? Hieronder vindt u er een aantal. Ook nodigen wij al onze andere klanten van harte uit om een reactie, met eventueel een mooie foto van het resultaat, achter te laten door middel van het formulier hierboven!

Twee weken geleden is onze achterplaats opnieuw bestraat. Wat ligt het er super strak in en wat een rust en wat ruimtelijk is het hierdoor geworden.
Hoe een andere tegel je kleine stadstuin kan verrijken. De waterafvoer die zij hebben aangelegd is vanmorgen (29-06-2021) heel erg van pas gekomen en werkt super.

A.D. Zon op 29 juni 2021


Graag willen wij jullie bedanken voor jullie hulp, inzet en vakmanschap!

Na een aantal bezichtigingen en gesprekken bij jullie op de zaak was het dan in maart zo ver. Jullie hebben de gehele bestrating in onze tuin vernieuwd. Wij waren onder de indruk van jullie werktempo, goed overleg met ons als klant en de kwaliteit van details en afwerking. In 3 dagen tijd hebben jullie onze tuin daardoor weten om te toveren tot onze droomtuin.

Bijgevoegd resultaat, wel een paar maanden na dato omdat wij ook graag een aantal andere dingen in de tuin gedaan wilde hebben voordat wij een foto wilden maken. En zo snel als jullie kunnen wij niet werken.

Nogmaals hartelijk dank voor jullie adviezen die duidelijk deskundigheid uitstraalden en het perfect en netjes opleveren van onze nieuwe bestrating. Onze dank en ZEKER een aanbeveling voor iedereen die denkt over het (her)bestraten van zijn/haar tuin… rijd even langs de Lageweg 18B in Hoorn!

Nu op naar een mooie lange zomer op ons terras.

Fam Huizenga op 30 mei 2021


Top, top, top! Wat we wilden is gebeurd. We zijn heel erg tevreden. Zeer aan te bevelen. Bedankt Reijer voor het meedenken en Arnold met zijn mannen voor het fantastische straatwerk.

E. Magliano op 4 april 2021


Achtertuin
Na een prettig gesprek en goed advies zijn ze komen kijken en inmeten. Vervolgens besluit genomen om ons tuin door deze mannen te laten doen. En geen enkele spijt van! De mannen denken mee en zagen de tegels tot op de mm strak! En exta werkzaamheden die ik over het hoofd had gezien was ook geen enkel probleem! Ik raad dit bedrijf iedereen aan! Profisoneel, meedenkend, nauwkeurig, prijsbewust en de mannen zijn ook lekker gezellig!! Ik zeg TOP!! GA ZO DOOR MANNEN!

Albin op 13 november 2020


5 sterren!
5 sterren ***** voor BBH, Reijer heeft ons zeer deskundig geïnformeerd, hij dacht mee en wij zijn dan ook bijzonder tevreden en enthousiast over het uiteindelijke resultaat. De levering was snel, de aantallen hebben we nog een aantal keren aangepast en hierop werd ook flexibel gereageerd en is er veel moeite gedaan, gezien de moeilijke aanlevering in deze tijd, om ook de ‘laatste’ tegels op tijd te leveren, dit is gelukt en daar zijn wij dan ook heel blij mee.
Kortom driemaal een K voor BBH: kennis, kwaliteit en klantgericht!
Bedankt en veel succes,

Pascale & Erwin op 16 september 2020


Een klasse apart
BBH Sierbestrating heeft onlangs onze achtertuin onder handen genomen. En wat een resultaat. Ongelofelijk mooi. Wij wisten al dat ze zeer goed werk leverden maar ze hebben onze verwachtingen toch weten te overtreffen. Inderdaad, ze zijn niet de allergoedkoopste, maar dat verdien je in de geleverde kwaliteit meer dan terug. Wij zijn sinds we in dit huis wonen (ruim 12 jaar) niet eerder zo blij geweest met onze achtertuin. Wij gaan nooit meer op vakantie, onze tuin is een oase geworden. Nu moeten we alleen zelf nog zorgen voor bijpassende aankleding.

Mark & Winnie op 15 mei 2019


Na een prettig adviesgesprek bij de winkel in Hoorn is er bij ons alles opgemeten en nog verder op maat advies gegeven. Een tijdje later is ons terras geheel volgens onze wensen geplaatst. Tijdens het aanleggen is goed met ons meegedacht over de afwatering en voor alles wat ze tegenkwamen werd een oplossing gevonden. De communicatie was top. We werden constant op de hoogte gehouden van de stand van zaken en er werd regelmatig gevraagd of we tevreden waren. Kortom, top werk geleverd!

A. Rigter op 16 april 2019


We zijn heel blij met de nieuwe bestrating in onze achtertuin.
Hardwerkende medewerkers, vakkundig en meedenkend. Binnen korte tijd alles zeer netjes gedaan. Ook het contact met de eigenaar was plezierig en vlot. Nog hartelijk dank!

Josephine op 30 mei 2018


Dit is prachtig en vlot uitgevoerd. Wij zijn héél tevreden!

Ad & Corien op 21 mei 2018


Wat hebben de mensen van B.B.H Sierbestrating weer knap werk afgeleverd…..super gezellige mensen die ook met je mee denken voor een mooi resultaat……nogmaals hartelijk dank!!!!!

Mignon Bosma op 23 november 2017We zijn zeer blij en tevreden over onze nieuwe voortuin. BBH dacht heel goed met ons mee en daardoor zijn al onze wensen boven verwachting uitgevoerd. Inmiddels ook weer een stukje in onze achtertuin laten bestraten en ook dit is weer snel maar zorgvuldig gedaan. We kijken er naar uit dat de gehele achtertuin begin volgend jaar door BBH wordt aangelegd!

K & G op 4 november 2017


We zijn zo ontzettend blij met onze nieuwe voortuin. Langs geweest bij BBH met ons ontwerp. Aan al onze wensen is voldaan. Zo vakkundig en snel. Ik kan niet anders zeggen dan echte toppers. Tijdens de werkzaamheden en de dag erna een telefoontje gehad hoe we vonden dat het ging en of we tevreden zijn. Uitstekende service.
Bedankt mannen. TOP.

Ruth en Ruben op 24 oktober 2017


Erg tevreden over de kwaliteit en nazorg. Ook de schutting rechts is al eerder door hen geplaatst. De mensen die het hebben gelegd, doen het zeer zorgvuldig. Zoals een van de mensen zei, ik doe het hier, zoals ik het thuis ook zou doen. De dag na oplevering een telefoontje, of ik tevreden was.
Prima zaak.

P. v. Lokhorst op 25 april 2017


Fotos 437

Onze tuin is erg mooi geworden met een nieuwe schutting,bestrating en plantenbakken.Afspraken en uitvoering helemaal naar onze zin en ook de nazorg is TOP! Bedankt.

Frank & Elly op 2 maart 2017


Fotos 437

Wij zijn erg tevreden over onze nieuwe tuin met de nieuwe schuttingen, bakken en bijpassende tegels. Zeker waren wij onder de indruk van het vakmanschap, advies en nazorg. Wij genieten elke dag weer van onze tuin.

Yvette & Peter op 13 augustus 2015


JvdHout

In recordtempo is onze tuin weer geheel omgetoverd tot een klein paradijs in de binnenstad. Wij zijn zeer tevreden over de mannen ven de BBH en hun vakbekwaamheid

Jaap op 28 juni 2015


Schutting

Helemaal blij met de nieuwe schutting,snelle levering en supersnel geplaatst,van het najaar gaat de rest van de tuin onderhanden genomen worden door de mannen van bbh sierbestrating.

Wendy op 27 mei 2015


Tuin
mannen van BBH , bedankt

Onze tuin is supermooi geworden! Afspraken worden prima nagekomen, er wordt superhard gewerkt en meegedacht, kortom, we kunnen jullie aanbevelen!

Rinus en Yolanda op 24 mei 2015


image

BBH heeft bij ons in de week van 16 maart een fantastische achtertuin aangelegd. In dec. Vorig jaar zijn wij met ons tuin ontwerp langs gegaan bij BBH. Vervolgens is BBH bij ons thuis komen kijken hoe het er toen uitzag en hebben we ons tuinontwerp besproken en aangepast want we hadden wel iets te groot gedacht. In het midden een bloemenbak van 1 x 4 mtr. bedacht maar in real lief bleek die bak de gehele veranda te blokkeren en ook de uitgang van de fietsenschuur was niet lekker. Bovendien was er een hoogte verschil van 15 cm van achtergevel tot steeg en ook van links naar rechts hadden we een fiks verloop. Na de winter konden we dan beginnen en het eindresultaat is TOP met 3 grote letters.mwe genieten er alle dagen van. De inrichting van de bloembakken is inmiddels geschiet en is helemaal wat we ervan gedacht hadden.
Mocht u overwegen iets aan tuinaanleg te willen doen dan is BBH een heel goed adres en er is veel mogelijk, ga eens langs voor vakkundig advies en uitleg.
Jongens Bedankt!!

Hans en Kathy op 30 april 2015


20150412_180712

BBH heeft ons van begin af aan goed geholpen en geadviseerd waar nodig bij het bedenken van de tuin. Onze eigen schets (de honderd-en-vierde) werd nog iets aangepast zodat het uiteindelijke ontwerp wat praktischer zou uitpakken. Daarnaast was vanaf het begin goed overleg en advies voor kleurcombinaties en andere do’s en don’ts. Tijdens het leggen bleef er ruimte voor eigen inzichten of last-minute veranderingen. De tuin lag twee dagen eerder dan verwacht (3 ipv 5 dagen) en was toen al mooier dan we vooraf hadden verwacht. Eenmaal ingericht en aangekleed vinden we het helemaal een plaatje. We zijn erg tevreden met de fijne manier van werken van BBH. Bedankt!

Mike op 12 april 2015


person-placeholder

BBH heeft mooie terrassen bij ons aangelegd . Dat deden ze keurig en snel. Familie en vrienden zijn net als wij heel enthousiast met het resultaat. Wij hopen op een mooie zomer dat wij veel buiten kunnen zitten.

Monique en Theo op 9 mei 2014


person-placeholder

Een groot compliment voor het advies, de begeleiding en de uiteindelijke uitvoering door BBH Sierbestrating, onze tuin is een lust voor het oog. Service, kwaliteit en VAKMANSCHAP!

Fam Groeneveld op 12 maart 2014


person-placeholder

Zeer vriendelijk geholpen door in 1e instantie Reijer en later de rest van zijn familie! Voortuin en achtertuin perfect voorzien van mooie stenen. Vakmensen pur sang die weten waar ze over praten. Zeer strak werk afgeleverd. Alleen maar lovende reacties. Nogmaals dank!

Michiel Poeth op 6 december 2012


Fam. van Gastelen

Donderdag en vrijdag 11 en 12 Oktober zijn jullie druk bij ons aan het werk geweest om ons terras aan te leggen in de achtertuin,en een mooi hekwerk en poortje te plaatsen in de voortuin. Ze zijn zo secuur bezig geweest en echt naar tevredenheid hun werk gedaan. Ik met mijn twee zonen zijn echt goed over jullie te spreken. We hebben al veel positieve reacties uit de buurt en van vrienden gehad. Volgend jaar zien ik jullie weer terug voor de andere kant van het huis om dan 15m2 stenen te leggen en een mooie zwarte rand om het aarde tuintje te maken.

Fam. van Gastelen op 5 november 2012


George Harte
Erg mooi geworden, netjes afgehandeld in de afgesproken tijd, veel lovende reacties van familie en vrienden.

George Harte op 30 oktober 2012


Elles Kok

Na een paar jaar was ik mijn tegels, die steeds gingen verschuiven ivm een ongelijke ondergrond, op mijn dakterras zat en ging ik op zoek naar een oplossing. Dit was nog niet zo eenvoudig mocht ik een aantal vaklui geloven, totdat ik bij BBH terecht kwam. Hier werd ik hartelijk ontvangen door Reijer en kreeg ik vakkundig uitleg wat de mogelijkheden waren. Hij kwam tot conclusie dat de composiet vlonderplanken de oplossing waren. En inderdaad het resultaat mag er zijn! BHH is inderdaad een aanrader, niet alleen door de uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding, maar ook door de vriendelijke, hardwerkende mensen!

Elles Kok op 10 september 2012


M Stroomer

Een verhaaltje erbij ben ik niet zo goed in, maar kort en krachtig kan toch ook? Het is mooi gaan…en het is een bloid tegeltje…!
Groetjes Marja Stroomer

M Stroomer op 6 september 2012


R Jansen

SERVICE! Vorig jaar heeft BBH een mooi terras bij ons aangelegd. Na een paar maanden bleken de tegels niet in orde te zijn. Leverancier erbij en voor iedereen een vraagteken. We hebben op verzoek van de leverancier alle seizoenen afgewacht. Het werd alleen slechter. Leverancier overgenomen door een ander dus zie je je geest dwalen. Niets is minder waar. Reijer en z’n team hebben het samen met de nieuwe leverancier perfect opgelost en er ligt inmiddels een nieuw terras. Dat heeft ons alleen wat koffie en lekkernijen voor de mannen gekost want die hebben het meeste werk er aan gehad. En dat hebben ze dik verdiend. Klasse!
Ruud en Thea Janssen.


Fam Broek

Wij hebben recent onze bestrating laten aanleggen door BBH en dit naar volle tevredenheid! Qua steen en ontwerp hadden wij echt geen idee. Maar na een aantal gezellige en goede bezoekjes heeft Reijer een mooi ontwerp gemaak. Al zoekende en met goed advies zijn we op een bij ons huis passende steen uitgekomen en wat is het mooi geworden! BBH is een familiebedrijf die zich met hart en ziel inzet voor een mooi resultaat.

Fam Broek op 11 juli 2012


Fam Slot

Vakwerk Het begon met het vervangen van een dorpel. Het voorstraatje zou meteen ook maar worden vervangen. Het achterstraatje moest dan ook maar. En al werkende bleek ook de schutting zijn beste tijd te hebben gehad, dus het huis heeft een heel nieuw gezicht gekregen. Voor het voorstraatje vervoegden we ons bij Reijer. Keus genoeg. Ook in de frisse kleuren. Bij de uitvoering valt op, dat iedereen tegels kan leggen, maar dat bestraten een vak is. Daarom blij, dat Arnold en Kobus het perfect deden.Nadat de klus was geklaard konden we ons in onze mediterrane tuin overgeven aan mediterrane genoegens. Dus denk na, kies BBH

Fam Slot op 11 juli 2012


Jacqueline en Michel

In het najaar van 2011 heeft de firma BBH het straatwerk rond onze woning vervangen. Door het goede advies, de juiste prijs/kwaliteitverhouding en het meedenken met de klant hebben wij voor BBH gekozen. Uitstekende vakmensen met oog voor detail.

Jacqueline en Michel op 10 juli 2012


person-placeholder

Wij hadden ons pad al laten leggen door BBH 17 jaar geleden en wilden nu het terras vernieuwen en een pleintje laten leggen. Het is heel mooi geworden, echt vakwerk! Eenvoudig was het niet, meer er was overal een prima oplossing voor, die vooraf overlegd werd en door lang en hard te werken was het toch op tijd klaar! BBH levert

kwaliteit in korte tijd!

Fam Beerepoot op 2 juli 2012


Fam. Roos

Na de Pinksteren hebben wij onze achtertuin aan laten leggen door BBH. Het ontwerp hebben wij zelf aangeleverd. Na één bezoekje hadden wij al een keuze gemaakt, dankzij een goed advies. BBH staat voor kwaliteit. De prijs/ kwaliteits verhouding is prima. Het zijn vriendelijke, gezellige en hard werkende mensen. Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe tuin. Het resultaat is echt super. BBH een aanrader!

Fam. Roos op 27 juni 2012