Over ons

Bij BBH Sierbestrating bent u aan het juiste adres voor onder andere de bestrating of sierbestrating rondom uw huis of bedrijfspand. U kunt bij ons kiezen uit een groot assortiment bestratingsmaterialen, van betonproducten tot keramische producten tot hardsteen. Er is van alles mogelijk. Hiervoor gebruiken wij producten van bekende merken, zoals bijvoorbeeld MBI en Schellevis. Ook voor het aanleggen van (kunst)gras of het plaatsen van schuttingen kunt u bij ons terecht. Een uitgebreid overzicht van onze diensten vindt u op de pagina Producten en diensten.

Wij nemen u het gehele traject uit handen. Op basis van een tekening van uw tuin, maken wij gratis een vrijblijvende offerte. Wij kunnen ook alles bij u opmeten. Zodra de offerte akkoord is bevonden, kunnen wij aan de slag. Met behulp van onze eigen minikranen, rupsdumpers en vrachtwagens halen wij uw tuin leeg en voeren alles volgens de wettelijke normen af. Met het juiste gereedschap en een flinke dosis kennis en ervaring maken wij de tuin vervolgens geheel naar uw wens.

U kunt altijd langskomen of bellen voor een vrijblijvend advies!

Geschiedenis
BBH Sierbestrating is een familiebedrijf werd in 1991 opgericht door Reijer Hoogendoorn. Destijds vestigde het bedrijf zich op industrieterrein Hoorn80 aan de Kernweg. Een jaar later verhuisde het bedrijf naar de achterzijde van de Lageweg. In 2007 kreeg BBH Sierbestrating de kans om te verhuizen naar de voorzijde, waar het bedrijf tot vandaag de dag gevestigd is.

BBH Sierbestrating is een écht familiebedrijf. Al vanaf het prille begin in 1991 is Reijers broer Arnold bij het bedrijf in dienst. In 2008 kwam de volgende generatie, Reijers zoon Kobus, het team versterken. Reijer leert Kobus alle fijne kneepjes van het vak. Ook dochter Martina is jarenlang betrokken geweest bij het bedrijf. Als 12-jarig meisje hielp ze al met eenvoudige klusjes zoals schoonmaken, maar al snel hielp zij de klanten. Inmiddels heeft Martina gekozen voor het moederschap en is zij niet meer actief bij BBH Sierbestrating.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op. Houd ook onze wekelijkse aanbiedingen in de gaten!